ServiceService

Installatiebedrijf Boxum
Installatiebedrijf Boxum
  • Contact: A. Boxum & H. Boxum
  • De Hagen 8 en 8a
  • 8325 DB VOLLENHOVE
  • Tel: 0527-241281 b.g.g. 246717

Service en onderhoud


ServiceEen goede deugdelijke cv-installatie is tegenwoordig een vereiste voor elke woning en elk bedrijfspand. Daarom proberen wij als SEI erkend installateur, met zowel particulier als bedrijf goed mee te denken. Naast het feit dat wij garant staan voor het aanleggen van een deugdelijk cv-installatie, verzorgen wij ook de service en onderhoud hiervan.

Goed en regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor elke cv-installatie. Dit voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw cv-ketel(s). Ook draagt het bij aan een bedrijfszekere installatie. Bovendien werkt uw cv-ketel er zuiniger door en dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Om dit te realiseren hebben wij sinds augustus 2010 een eigen servicemonteur in dienst. Ook hebben wij meerdere monteurs in dienst welke geschoold zijn, om storingen aan uw cv-ketel goed en snel te verhelpen. Dus wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

En wij verzorgen ook het periodieke onderhoud, hiervoor hebben wij maatwerk contracten. Want geen installatie is hetzelfde. Ook zijn wij gecertificeerd om SCIOS-keuringen te verrichten aan installaties groter dan 130 kW. Dus kortom u kunt bij ons terecht voor een goede bedrijfszeker installatie en al het onderhoud hieraan.

Wilt u meer informatie over de contracten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.