Water

Water verwarmen, transporteren én veilig houden; dát is onze business. Wij creëren stromend water op de punten waar u het nodig heeft. Van keuken tot badkamer, van kantine tot productielocatie.

Persoonlijk advies

Besteedt u de aanleg van uw watervoorziening aan ons uit? Dan bent u verzekerd van een weldoordachte en persoonlijke aanpak. We denken met u mee en geven advies waar het beter of anders kan. Van inventarisatie en planvorming tot installatie; wij realiseren uw watervoorziening van A tot Z.

 

Ook onze hulp nodig bij de aanleg van uw watervoorziening? Laat het ons weten. We helpen u graag verder.

 

 

klimaat

Verwarmen, koelen, de luchtkwaliteit optimaliseren; u wilt het klimaat in uw woning of bedrijfspand graag goed voor elkaar hebben. Bij Boxum Installatietechniek geven we advies over de mogelijkheden én bieden we een maatwerkoplossing waar u jarenlang plezier van heeft!

Van alle markten thuis

Van vloerverwarming of installatie op aardwarmte tot afzuigsysteem of luchtbehandelingsinstallatie; wij realiseren alles wat u nodig heeft om het klimaat in uw woning of bedrijfspand te beheersen. Nieuwe duurzame ontwikkelingen zijn voor ons bekend terrein en we zien het als een uitdaging om verschillende systemen met elkaar te combineren. Vanuit onze ervaring zoeken we altijd naar de meest rendabele en duurzame mogelijkheid in úw situatie.

Duurzame oplossingen

Aardwarmte, zonne-energie, luchtbehandeling; tegenwoordig zijn er allerlei duurzame alternatieven voor de traditionele verwarmingsmethoden. Onze vakmannen geven u graag advies over de mogelijkheden in uw situatie. 


Ook helpen we u graag bij het bereiken van een optimale luchtkwaliteit met behulp van diverse ventilatieoplossingen. Want vaak geldt: hoe duurzamer uw gebouw, hoe beter geïsoleerd. En juist dán is ventilatie belangrijk; niet alleen voor uw gezondheid maar ook voor de levensduur van woning of bedrijfspand.

 

Meer weten over onze dienstverlening of direct onze hulp nodig? Laat het ons weten – we helpen u graag!

elektra

De juiste elektra-oplossing kan hét verschil maken tussen ‘gewoon’ wonen en werken en wonen en werken ‘met plezier’. Wij geloven dat het allemaal begint met een goede situatieschets, het inventariseren van uw gebruiksdoelen én een vooruitziende blik. Onze vakmannen doen de rest.

Slim inrichten

Rekening houden met toekomstige toepassingen, de bedrading op een slimme manier aanleggen, inspelen op uw persoonlijke gebruik; Boxum Installatietechniek gaat nauwkeurig te werk en geeft vakkundig advies. Of het nu gaat om de aanleg van licht- en krachtstroom, verlichting, beveiligingssystemen of domotica; bij ons bent u verzekerd van veilige én bedrijfszekere elektra-oplossingen.

Nieuwe trends

Een elektrische laadpaal bij de deur, USB-stopcontacten, een slimme thermostaat; de ontwikkelingen op het gebied van elektra staan niet stil. Installatiebedrijf Boxum is bekend met de nieuwste technieken en denkt graag mee in duurzame en energiezuinige oplossingen.

contact  Adres:

  De Hagen 8,
  8325 DB Vollenhove

  Telefoon:

  0527-24 12 81
  buiten openingstijden alleen voor dringende zaken

  Openingstijden:

  Ma – Vrii: 08:00 – 17:00