In een nieuwbouwwijk in Sint Jansklooster mochten we onlangs aan de slag in de splinternieuwe woning van familie J. Van Dijk.  De opdrachtgever had een duidelijk idee: de woning moest een waterwarmtepomp krijgen. Een serieuze uitdaging, omdat Sint Jansklooster een waterbeschermingsgebied is. Wij dachten met hem mee en voorzagen de complete woning van elektra-, water- en klimaatoplossingen.

 

Voornaam: “Tijdens deze opdracht hebben we flink wat research gedaan naar de verschillende soorten warmtepompen en hun eigenschappen. Jacob wilde graag een waterwarmtepomp, maar dat mocht niet in een waterbeschermingsgebied. Uiteindelijk hebben we een alternatief gevonden waarbij … ….

 

Alles werd van A tot Z door ons geregeld. Van het meedenken in materiaalkeuzes tot het monteren van de armaturen. “De positionering van de verlichting was trouwens een serieuze uitdaging. Samen met de klant hebben we heel kritisch gekeken waar de lichtpunten moesten komen en wat de mogelijkheden waren

 

Het resultaat mag er zijn: een stijlvolle nieuwbouwwoning die tot in detail is afgewerkt. Voornaam: “De opdrachtgever woont hier met heel veel plezier. Het is gaaf dat we daar als installateur een rol in mochten spelen!”