Edwin werkt ondertussen alweer ruim .. jaar voor Boxum Installatietechniek. Hoe kwam hij hier terecht en waarom is hij nog lang niet van plan te stoppen?

Ik werkte vroeger voor een detacheringsbureau en had al meerdere malen voor Installatiebedrijf Boxum gewerkt. Toen de tijden veranderden en er meer banen dan mensen waren wist ik het meteen: nu moet ik mijn kans grijpen. Dat pakte goed uit, want inmiddels werk ik hier alweer zo’n .. jaar bij Installatiebedrijf Boxum. Het mooiste aan m’n werk? De sfeer onder de collega’s en de afwisseling van de werkzaamheden.

 We komen elke dag weer op nieuwe plekken en elke klus is anders. Seriematig werk doen we bijna niet en we zitten veel in de nieuwbouw. Daardoor komen de mooiste klussen voorbij. En ook fijn: je leidinggevende staat gewoon op hetzelfde niveau als jijzelf. We zijn hier echt een hechte club waarin iedereen goed met elkaar kan opschieten!”

“Bij boxum komen de mooiste klussen voorbij – geen dag is hetzelfde!”

Ben je enthousiast en lijkt dit jou ook wat? Stuur jouw sollicitatiebrief vandaag nog en wie weet maak jij straks ook onderdeel uit van ons team!

Tip: volg je een BBL opleiding en zoek je een mooie stageplaats vól afwisseling? Meld je aan via de button hierboven en kom stage lopen bij Installatiebedrijf Boxum!