Rico kwam al op jonge leeftijd bij Boxum Installatiebedrijf terecht. Na al die jaren werkt hij er nog steeds met veel plezier. Wat draagt daaraan bij en wat is volgens hem ’typisch Boxum?’

“Officieel ben ik elektricien, maar bij Boxum ging ik al snel als allrounder aan de slag;  elektra, water, gas en riool – ik doe het allemaal. Juist die variatie in het werk vind ik leuk. Het geeft een kick als we een grote klus weer met succes afgerond hebben. Grote nieuwbouwloodsen, een complete woning of een grote meterkast; daar word ik enthousiast van.
Typisch Installatiebedrijf Boxum? Dat is naar mijn idee de saamhorigheid en de collegiale sfeer. De vrijdagmiddagborrel is een moment waar ik altijd naar uitkijk – de sfeer onderling is gewoon goed. En wat ook fijn is: bij Boxum is alles is bespreekbaar en ze zijn goed voor hun mensen.”
“De variatie in het werk vind ik leuk. En ook belangrijk: ze zijn hier goed voor hun mensen.”

Ben je enthousiast en lijkt dit jou ook wat? Stuur jouw sollicitatiebrief vandaag nog en wie weet maak jij straks ook onderdeel uit van ons team!

Tip: volg je een BBL opleiding en zoek je een mooie stageplaats vól afwisseling? Meld je aan via de button hierboven en kom stage lopen bij Installatiebedrijf Boxum!